En väldigt varierad dag…

Lördag och vi är hemma och lediga, eller rättare sagt älskade maken åkte iväg på ett möte men jag var ju hemma och ledig. Efter en förmiddag där jag slappade loss ordentligt och det ska ni veta allihop att de tar på krafterna att vara lat..men jag behöver lata mig för att orka vara aktiv 🙂
Började förmiddagen med att dricka en kopp The i min nya kopp som 2 elever har tillverkat och sålt i sitt UF företag.

image

Medans jag surplade det goda theet ur den fina koppen med en underbar design, där du kan lägga thepåsen i den lilla behållaren som är i koppen så kom bästa grannen med stockarna som vi ska såga och kapa till ved så vi har värme några år framöver..när vi ska kapa det? Ja den dagen eller rättare sagt de dagar vi får tid över, så planen är att de ska kapas i höst!

image

image

Grannen ser iallafall till att vi håller oss varma flera ggr om innan alla dessa stockar är ved och inne i vedboden.

Efter lunchen så drog jag iväg till en f.d arbetskamrat och hälsade på henne. Erika har gjort en ny tvättstuga som jag ville beskåda då vi själva ska börja renovera vår tvättstuga under detta år. Vi hann även ut på en ridtur!!
Fatta att jag har ridit igen 🙂 jag satt kvar på Jasmin hela tiden i både trav och galopp..ja ni läste rätt..jag har galopperat!! Tack snälla Erika för att du lät mig rida på Jasmin medans du red jämte på din andra häst.
Vi red en slinga på 3 km i skogen..helt underbart:)

image

image

Det är typ 4:e gången i mitt liv jag rider och denna gången red jag själv utan ledsagare och som sagt va i både trav och galopp..jag är lyrisk..sen om min kropp är lika lyrisk i morgon, ja det skiter jag i för jag njöt i fulla drag denna dag:)
Ridturen följdes av att få träffa fåren och lammen hemma hos Erika. Jag saknar verkligen att få jobba med fåren så lite skötte jag om dessa godingar.

image

image

Väl hemma igen så gjorde jag klart grunden till voljären. Jag har även sågat till virket som ska bli voljärväggar idag med. I morgon ska jag börja med ramtillverkningen 🙂

image

En liten bit i taget så kommer voljären bli klar innan sommaren!

Jag slänger mig ner i soffan med ett leende på läpparna och njuter i fulla drag över hur denna dag blev 🙂

Dagens ord: Det gäller att ta dagen som den kommer och njuta av hur den blev även om det inte blev som planerat från början!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag vill gärna köpa en sådan the kopp, Det får du hälsa tjejerna.
    Det var inte lite ved… Kanske du ska bjuda på lite PT och som betalning får de klyva ved. 😉 Fina ni är tillsammans, du och Jasmin (mycket fint namn på en häst också).
    Du är så duktig, finns det något du inte kan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *