Om att ha något stort mellan sina ben!

Jag har i många år drömt om att få känna den där härliga känslan igen som jag fick uppleva för jättelänge sedan, ja det är så länge sen så jag knappt minns när det hände men känslan i min kropp har levt sig kvar sen dess och det minnet försvinner aldrig!
Idag hände det och det hände helt oplanerat också, men det kittlade till i hela kroppen vid blotta tanken…tänk er själva när ni ser hur musklerna rör sig under huden så det bara vibrerar och inte en fettdepå så långt ögat kan nå syns på denna vackra kropp som rör sig mot mig.
Jag tittar på mig själv och ser valkarna smiter ut lite här och lite där, på mig dallrar det inte av muskler under huden direkt, eller jo visst dallrar musklerna eller spelar mina muskler också men de är lite mera väl dolda bakom ett skyddande hölje av daller och vilket muskelberg till man vill uppleva ett dallerberg av kvinna ovanpå sig? Men så ska jag ju inte tänka, jag är ju vacker, jag är stark, jag kan min sak oavsett om jag har muskler under allt daller eller om mina muskler hade spelat utanpå allt det som dallrar på mig. Det sitter inte i hur man ser ut om man ska bli uppskattad för den man är, det sitter i tekniken och den har jag, det vet jag iallafall!!
Nu hände det som jag inledningsvis inte trodde jag skulle på uppleva ännu på många år…Detta underbara muskelpaket rörde sig rakt mot mig, med fast blick rörde han sig i långsamt  mot mig där jag stod och lite nervöst bet mig läppen och inte riktigt vågade fästa blicken mot denna mörka man.
Jag sveptes med av känslan när jag satte mig gränsle över honom efter att först ha pratat en stund och blivit bekväm med att ha honom så nära mig att jag kunde känna andedräkten. Varm blick, underbar doft och han var så mjuk och fin, lät mig föra honom utan problem, lyssnade på hur jag ville ha det. Snacka om gentleman!!
Jag riktigt kände vilket fullblod jag hade mellan mina ben, musklerna spelade, det var hårt och det var mjuk på en å samma gång, vi hade en bra taktkänsla tillsammans så jag nästan trodde att vi gjort detta förut tillsammans, men detta var vårat första möte och det sa bara klick!
Vill höll på i 20 minuter och svetten lackade på oss bägge, jag var darrig i benen efter att gett honom en ridtur han sent kommer glömma…blicken var varm och jag hade njutit av varje minut, varje sekund…jag kände efteråt att JAG VILL SES IGEN!!! Detta måste jag få uppleva igen…blodet vara rusade runt i min kropp efteråt och på darriga ben jag gick jag sen mot bilen och tänkte…UNDERBARA HÄST <3  tack för att du lät mig rida dig och att du stod ut med mitt tafatta travförsök som sen blev riktigt bra efter lite träning. Muskelberget mot dallerberget blev riktigt bra till slut 🙂

Jag på hästen jag inte minns namnet på! Jag på halvblodet Metanitas 🙂

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *