Projekt pågår på flera håll..

Idag efter jobbet så drog jag igång med mitt ena projekt som ska bli klart innan Maj månad.
När vi byggde voljären som fåglarna har idag så var dom inte så många till antalet som de är idag. Nymfarna är flera till antalet än jag egentligen vill ha men Pyret dök upp i mitt liv och är här för att stanna..sen dök det upp några undulater bara så där och ja de får också stanna 🙂
Jag känner numera att utomhusdelen inte räcker till åt alla samtidigt.
I Tisdags for jag iväg och inhandlade material för att kunna bygga ut voljären.

image

6 kvm ska bli 18 kvm och ingen är gladare än jag :mrgreen: hoppas bara fåglarna ska uppskatta den nya utedelen lika mycket som jag.

image

Operation grävning har påbörjats idag..maken har hejat på och varit ett stöd hela tiden. (han är lite klen pga magsjuka) men jag är glad för hejaropen och att han var med mig när jag gick loss med spaden för att börja med grunden.

image

Grunden är påbörjad och jag fick iallafall ner 4 st lekablock..bara 13 kvar!! Det gäller att få det rakt och i våg vilket är lite pilljobb men slarvar man med grunden så kommer inte voljären hålla i längden. Precis som i hundträningen..bygger du inte en bra grund så kommer momenten inte hålla i långa loppet.
Medans jag höll på med grävjobb och lecablocksarbetet så var det ett annat projekt på gång samtidigt i närheten av mig.

image

Lilla Inga längst till höger i bild är hårt uppvaktad av både Plopp och Nicke!

image

Inga (i mitten) blir irriterad på Nickes intensiva flirtande och uppvaktande..

image

Äntligen får Plopp och Inga umgås själva 💜 de är riktigt goa och fina ihop!
Jag är så glad för Plopps skull, eftersom att han varit änka i 2 år. Han är värd lite kärlek i form av Inga 🙂

image

Jag önskar att Nicke kan få upp ögonen för vackra Molly..men jag får väl fortsätta önska 🙂

Projekt 3 blev att köra igenom lydnaden med Pelle Position!
Vi kör för det är skoj och målet med Pelle är att klara av lydnadsklass 2 till en början. Han har jobbigt med alla apporteringsmoment och vi har kommit långt med en enkel apportering..så vi får se hur långt vi kommer i lydnadens värld:) klicka på länken så ser ni vad vi gjorde idag på träningen.
Lydnad med Pelle.

Dagens ord: Vill du något tillräckligt mycket så kommer det att slå in!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh vad kul att vi får följa med på voljärens framfart också. Heja Ploppen till kärleken, snygg fjälla också, och jag tycker som du när det gäller Nicke och Molly, till och med namnen passar bra ihop.
    Pelle är så duktig tycker jag. <3

  2. Voljären kommer bli kanon för pippisarna!
    Angående Nicke och kärleken så lås in honom med den där looking-good engelskan i en liten bur så har han väl ingen chans 😉
    Pelle och du kommer fixa mer än 2an tillsammans – om ni vill förstås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *