Vilken fredag det blev!!

 

Thelma sover

Så blev det äntligen fredag!!
Veckan har varit lång men ändå gått fort fast även långsamt, knepig ekvation det dära…
Men så oerhört skönt med en fredagkväll på hemmaplan!!
Sandra​ kom ut en sväng till jobbet idag och gjorde ett studiebesök i hundstallet samt att jag tog en längre lunchpaus så vi kunde gå en rejäl skogspromenad med alla hundarna…så skönt det var!! plötsligt kom orken tillbaka och jag kunde jobba på ett som gnu innan jag väl gick hem. I morgon kör vi öppet hus mellan 12-16!

Väl hemma så fick fåglarna det fint i sitt rum genom en rejäl mockning och massor av  kärlek från mig <3 Det gör gott för själen att få vara med dom en stund.
Deras energi som de gav mig gjorde att jag tog en sväng med snabeldraken och OJ vad den draken fick jobba idag…jösses vad hundarna drar in gräs, sand och annat skräp och vad Ice fäller päls!! å snart har vi 2 fällande pälsbollar hahahah…

När jag väl slängde mig ner i soffan och älskade maken lagade middag…en underbart god taccomiddag blev det idag så hörde uppfödaren av sig och gav oss ett glädjebesked 🙂
Förutom att vi nästa lördag ska hämta våran älskade Limbo <3 Så har Mathias och Ice fått en plats på en agilitykurs i Koldinger för en tyska som heter Claudia Elsner, de ska bli grymt kul att få gå kurs ihop med Anette som ska gå med mamma Gadget och sen är Camilla med som har Ice kullsyster Izzi. Vilken superrolig helg det kommer bli nästa helg och jag är så glad att Mathias fick en plast. Nu hoppas jag själv på att få en reservplats men får jag inte det så kommer jag få njuta ihop med Limbo och tillsammans ska vi se och lära av vad Claudia har att berätta 🙂 OBS…kursen är på tyska!!!! Men hur svårt kan det vara liksom….Ruhe = lugn, Lekkeri = Godis, lafuen = springa och till slut Noch ein mal von vorne= en gång till från start. Plättlätt ju….

I övrigt kommer helgen bjuda på att jag får jobba på lördag och på söndag ska jag och Mathias laga lunch och fixa fika till ett gäng blivande rallyinstruktörer på klubben.
Ha en underbar helg 🙂

Jo men jag höll ju på att glömma en sak som har hänt…maken kom hem och hade köpt ny bil!! Ja inte en sprillans ny bil, utan en bättre begagnad men en större bil än den jag kör i nu. Vi har spanat in bilen ett tag men igår slog maken till då priset hade gått ner till den nivån som vi gillade..Ja vad gör man inte om man ska få plats med alla hundarna och packning när åker på alla tävlingarna. Hur den ser ut kommer ni få se en annan gång!

Nu kan jag önska er en underbar helg 🙂

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. Åh scandic Kolding <3 Minns när vi var där så beställde pappa smörstekt, rökt färskpotatis och det var super gott.
  För er del kommer jag att hoppas att veckan kommer att gå fort. Tror nog att Claudia kan lite engelska om det skulle uppstå språkproblem.

  1. Åhåå så de har ett scandic i Kolding (danmark) det hade jag ingen aning om 🙂 Bra att veta ifall vi ska dit igen!
   Nej du…instruktören kan verkligen ingen engelska, hade hon kunnat det då hade det varit ännu lättare 😉

  1. Nä jag tänkte på det ? men skillnaden är att jag höll lektionen och serberna kunde lite engelska…nu är det Claudia som ska hålla lektion för oss och allt är på tyska! ? men det kommer nog bra..hoppas jag!

 2. Spännande med lektioner på främmande språk… Simultanförmågan får gå på högvarv 😉
  Ha en riktigt bra vecka fram till det är dags att åka ner och hämta hem lillebror.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *